Методика визначення якісних показників роботи повітрярозподільного пристрою машини попереднього очищення зерна - Білокопитов, О. О.; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia (My University, 2015)
В роботі наведено методику визначення якісних показників у пневмосистемі машини попереднього очищення зерна на сепаруючій складовій повітророзподілюючого каналу.
Keywords: машина попереднього очищення зерна; повітророзподілюючий канал; ворох зерновий; пил; легкі домішки