Концептуальні положення до трансформації бізнес-моделей аграрного виробництва на засадах зеленої економіки. - Трусова, Наталя Вікторівна; Trusova, Natalia; Кукіна, Наталя Володимирівна; Kukina, Natalia (My University, 2023)
Перебіг економіко-екологічної кризи останніх років, і, особливо, у фазі воєнного стану України, свідчить про невідкладність переходу до іншої бізнес-моделі аграрного виробництва, оскільки на теперішній час модель «зеленої економіки» є єдиною, яка дозволяє комплексно підійти до розв’язання проблеми забезпечення сталого розвитку аграрного сектора в постконфліктному періоді. \\\\\\\\\\\\\\\\\\ The course of the economic and ecological crisis of recent years, and, especially, in the phase of martial law in Ukraine, shows the urgency of the transition to another business model of agricultural production, since at the moment the "green economy" model is the only one that allows a comprehensive approach to the solution problems of ensuring sustainable development of the agricultural sector in the post-conflict period.
Conceptual provisions for transformation business models of agricultural production on the basis green economy
Keywords: трансформація; бізнес-моделі; аграрне виробництво; зелена економіка; сільські території; землі сільськогосподарського призначення