Експериментальні дослідження диспергування жирової емульсії в пульсаційному апараті з вібруючим ротором - Самойчук, К. О.; Івженко, А. О. (My University, 2013)
У статті подано результати експериментальних досліджень енерговитрат та якості диспергування жирової емульсії в пульсаційному апараті з вібруючим ротором.
Keywords: диспергування; роторно-пульсаційний апарат; вібрація; коливання; дослідження; експеримент; диспергувальний ефект; конструкція ротора; рівні варіювання чинників; температура продукту