Трансформатор Тесла, будова, принцип дії, застосування - Репешко, В. С.; Залеський, А. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Багато людей вважають, що трансформатори Тесла - це особливі незвичайні артефакти з винятковими властивостями та ефектами
Keywords: Микола Тесла; трансформатор