Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 13, т. 5 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
В наукових працях наведені результати науково-дослідних робіт, виконаних у відповідності з науково-технічною програмою «Розробка наукових основ, систем технологій і технічних засобів для забезпечення продовольчої безпеки Південного регіону України» (№ держреєстрації 0107 U 008957). Випуск призначений для науковців, інженерів, аспірантів і студентів.
Keywords: климатические зоны; математична модель; оптический проводник; нейронна мережа; фотобіореактор; моделирование; повітряна лінія електропередавання; теоретические исследования; машина безперервного транспортування; електрод; дизельное топливо; втрати активної потужності