Організація сільськогосподарського консультування для виробників зерна - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2008)
UK: Розроблений проект створення інформаційно-консультативної служби зернового господарства країни, концепція якого полягая в наданні сприяння господарствам країни по перетворенню їхньої виробничої і збутової діяльності. EN: The project of creation of service of corn economy of country, conception of which is folded in the grant of assistance the economies of country on transformation of their production and sale activity, is developed.
Keywords: маркетинг; державне управління; WEB-технології; технології виробництва; фінансовий менеджмент