Логістичні центри як об'єкти управлінського впливу через прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності - Редько, Людмила Іванівна; Редько, Людмила Ивановна; Redko, Liudmyla (Однорог, 2019)
EN: The article contains the main provisions in the field of the specifics of the work of logistics centers as well as management decisions in the face of uncertainty. UK: У статті містяться основні положення в галузі специфіки роботи логістичних центрів, а також управлінські рішення в умовах невизначеності.
Keywords: logistics centers; management; management decision making; logistic flows; логістичні центри; управління; прийняття управлінських рішень; логістичні потоки