Використання інформаційних технологій в самостійній роботі студентів - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті розглядається питання використання інформаційних технологій в самостійній роботі студентів у закладах вищої освіти. На основі зіставлення понять традиційного, електронного, дистанційного навчання визначено домінуючі особливості кожного з них. EN : The article considers the use of information technology in independent work of students in higher education institutions. Based on the comparison of the concepts of traditional, electronic, distance learning, the dominant features of each of them are determined.
Use of information technologies in independent work of students
Keywords: пізнавальна діяльність; самостійна робота студента; інформаційні технології; дослідження; ефективність; cognitive activity; independent work of student; information technologies; research; efficiency