Вирощування пізньостиглих сортів кавуна столового в умовах степу України - Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna (My University, 2017)
Робота присвячена з’ясуванню впливу пізньостиглих сортів кавуна на урожайність, якість та ефективність вирощування плодів в умовах Південного Степу України.
Keywords: кавун; сорти; врожайність; якість плодів