Аналіз післязбиральної обробки насіння сільськогосподарських культур - Покровенко, К. Ю. (ТДАТУ, 2021)
Проведено аналіз післязбиральної обробки насіння сільськогосподарських культур.
Keywords: насіння; посівний матеріал; післязбиральна техніка; обробка насіння