Kommunikation im Alltag und im Beruf: навчальний посібник з німецької мови для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності «Агроінженерія» - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia; Білоус, Наталя Володимирівна; Белоус, Наталья Владимировна; Bilous, Natalia (Мелітополь: ФОП Однорог Т.В., 2020)
Навчальний посібник створено з метою активізації вже вивченого лексичного та граматичного матеріалу, поглиблення навичок здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності «Агроінженерія» з читання та говоріння, покращення комунікативних навичок, а також прищеплення вмінь опрацювання оригінальних текстів німецькою мовою. Під час роботи з посібником здобувачі вищої освіти мають навчитися усному та письмовому перекладу текстів загального та професійно-орієнтованого спрямування, компресії тексту з метою вилучення найважливішої інформації та представлення її в усному та письмовому вигляді. Навчальний посібник призначено як для опрацювання на заняттях під керівництвом викладача, так і для самостійного вивчення.
Keywords: іноземна мова; німецька мова; лексика; граматика; переклад тексту