Мунтян Володимир Олексійович - Лобода, Олександр Іванович; Loboda, Oleksandr; Назаренко, Ігор Петрович; Nazarenko, Ihor (My University, 2020)
Мунтян Володимир Олексійович – фахівець у галузі електротехнічних комплексів і систем. Доктор технічних наук (2009), професор (2010).
Keywords: фахівець у галузі електротехнічних комплексів і систем; доктор технічних наук