Проектування систем електрифікації технологічних процесів на підприємствах АПК. Системи електричного освітлення: навчальний посібник - Яковлєв, Валерій Федорович; Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Куценко, Юрій Миколайович (My University, 2010)
Розглянуто найбільш важливі питання, що пов'язані з проектуванням систем електричного освітлення у виробничих приміщеннях на підприємствах АПК: вимог норм технологічного і будівельного проектування та держаних стандартів, вибору систем та видів освітлення, методів світлотехнічних розрахунків, вибору необхідного електрообладнання для систем освітлення, розробці та оформленню необхідного пакету конструкторської документації.
Keywords: види освітлення; джерела світла; потужність; живильна мережа; напруга; освітлювальна мережа; електричні схеми; перевантаження мереж; провода