Вдосконалення пристрою для зберігання продуктів - Кочкін, С. П.; Терещенко, Анна Володимирівна; Терещенко, Анна Владимировна; Tereshchenko, Anna (ТДАТУ, 2018)
Запропонований пристрій відноситься до області холодильної техніки, а саме до пристроїв для зберігання продуктів, в якому, за рахунок розміщення додаткового охолоджувача в потоці повітря, забезпечується уникнення конденсації водяної пари на елементах пристрою, зменшується витрати енергії на охолодження і зберігання продуктів.
Keywords: холодильна техніка; зберігання продуктів; охолодження харчових продуктів; холодильні камери