Удосконалення організації та технології ремонту техніки в майстерні сільськогосподарського багатофункціонального кооперативу “Дружба” Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Лаба, Владислав Павлович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект з організації ремонту сільськогосподарської техніки в умовах ремонтної майстерні СБК «Дружба» Мелітопольського району Запорізької області на сторінках пояснювальної записки і 6 аркушах креслення. Наведений аналіз виробничої діяльності дав можливість на базі існуючих недоліків в технології і організації поточного ремонту розробити виробничу програму і календарний план роботи майстерні. В проекті розрахована необхідна кількість робітників майстерні, обґрунтовано склад персоналу. Технологічний процес, який пропонується, дає можливість зменшити час на ремонт блоку циліндрів, за рахунок використання запропонованої конструкції стенду. Використання при організації ремонту потоково-вузлового метода, зменшує тривалість перебування машин в ремонті. Розроблені пропозиції з охорони праці збільшує безпеку праці на робочому місці з ремонту двигунів та в майстерні взагалі. Ефективність заходів, які пропонуються, підтверджена техніко- економічними розрахунками
Keywords: аналіз; організація; технологія; стенд; гільза; охорона праці; економічний ефект; період окупності