Опис до патенту на корисну модель № 125883 "Ваговимірювальний гідравлічний прилад" - Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Ваговимірювальний гідравлічний прилад містить основу, вантажоприймальну площадку, яка через вертикально розташований поршень передає вагове навантаження на гідравлічну оливу, створюючи відповідний тиск у поршневій порожнині, розташованій в корпусі під поршнем і сполученій з манометром, який відображує величину тиску оливи, як еквівалента вагового навантаження. Як основу його конструкції використано гідравлічний силовий циліндр
Keywords: гідравлічний прилад; вантажоприймальна площадка; навантаження