Теоретичні основи розвитку пенсійного страхування як складової соціального захисту населення - Загорєєва, Ольга Юріївна; Загореева, Ольга Юрьевна; Zahorieieva, Olha (Мелітополь: Видавництво Мелітопольська типографія «Люкс», 2017)
UK: Проведено дослідження проблемних питань соціальних та економічних стандартів. Розглянуто теоретичні основи економічної сутності таких понять, як "соціальний захист", "соціальне страхування", "пенсія", "пенсійне страхування", що є одним із необхідних елементів на шляху створення оптимальної системи соціального захисту населення в Україні.
Theoretical foundations of development of pension insurance as a component of social protection of population
Keywords: соціальний захист; соціальне страхування; пенсія; пенсійне страхування; social protection; social security; pension; pension insurance