Коефіцієнт тертя гранульованих відходів сокового виробництва - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra (My University, 2016)
Викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранульованих відходів виробництва соку моркви.
Keywords: використання; переробна та харчова промисловість; гранулювання; модуль Юнга; коефіцієнт Пуассона; коефіцієнти в’язкості і тертя; рух гранул; морков'яний сік; трибометр; залежність коефіцієнта