Модернізація конструкції барабанної сушарки харчових продуктів - Гейман, Ю. Є. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано модернізацію конструкції барабанної сушарки харчових продуктів
Keywords: харчова промисловість; сушка харчових продуктів; термічна сушка; сушка; технологічний процес; барабанні сушарки