Періодичні дроби в країні чудес - Циганков, О. В.; Бойко, С. Б. (ТДАТУ, 2018)
Показано різноманіття підходів при вирішенні математичних завдань, що містять періодичні дроби.
Keywords: вирішення математичних завдань; періодичні дроби; нестандартні завдання