Патент на корисну модель № 225526 "Пристрій для контролю температури" - Чураков, А. Я.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (My University, 2007)
Пристрій відноситься до області електротехніки і може бути використаний для контролю температури групи розосереджених об'єктів
Keywords: електротехніка; контроль температури