Кругообіг та відтворення орендованого капіталу сільськогосподарських підприємств - Косторной, С. В.; Kostornoy, S. V. (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія "Люкс", 2010)
UK: Розглянуто особливості кругообігу та відтворення орендованого капіталу сільськогосподарських підприємств. Проаналізовані основні показники орендних відносин в сільському господарстві Запорізької області. Запропонована схема кругообігу орендованого капіталу сільськогосподарських підприємств. Виявлені недоліки існуючого механізму відтворення орендованого капіталу сільськогосподарських підприємств. RU: Рассмотрены особенности кругооборота и восстановления арендованного капитала сельскохозяйственных предприятий. Проанализированы основные показатели арендных отношений в сельском хозяйстве Запорожской области. Предложена схема кругооборота арендованного капитала сельскохозяйственных предприятий. Обнаружены недостатки существующего механизма восстановления арендованного капитала сельскохозяйственных предприятий. EN: Agricultural enterprises leased capital circulation and reproduction. The features of agricultural enterprises leased capital circulation and reproduction are considered. The basic indexes of leasings relations in agriculture of the Zaporozhia region are analysed. The scheme of agricultural enterprises leased capital circulation is offered. The imperfections of existent mechanism of agricultural enterprises leased capital reproduction are uncovered.
Keywords: капітал; оренда; кругообіг капіталу; фонд відтворення орендованих основних засобів; сільськогосподарські підприємства; орендна плата; капитал; аренда; кругооборот капитала; фонд восстановления арендованных основных средств; сельскохозяйственные предприятия; арендная плата; capital; lease; capital circulation; the fund of leased fixed assets reproduction; agricultural enterprises; rent