Фінансова безпека аграрних суб’єктів господарювання - Демченко, Іван Володимирович; Демченко, Иван Владимирович; Demchenko, Ivan (Таврійський нац. ун-т ім. В.І.Вернадського, 2012)
UK: В роботі наведена сутність та умови виникнення фінансової безпеки суб’єктів господарюван- ня аграрної сфери. Наведені основні ознаки даної категорії. Реалізовано системний підхід до фор- мування та забезпечення фінансової безпеки. Запропоновано методику оцінки фінансової безпе- ки аграрних підприємств. Проведено дослідження поточного стану аграрного підприємництва в Запорізькій області України.
Keywords: фінансова безпека; суб’єкт господарювання; аграрне підприємництво