6.1.2. Збереження видів фауни - Антоновський, Олександр Григорович; Антоновский, Александр Григорьевич; Antonovskyi, Oleksandr; Вовк, О. А.; Золотова, Г. В.; Демченко, В. О.; Дядічева, О. А.; Микитинець, Г. І.; Сучков, С. І. (My University, 2016)
За даними поточної інвентаризації в межах ПНПП в 2015 р. відмічено 3 види охоронюваних водних безхребетних, з них 2 види, занесених до Червоної книги України. Це десятиногий рак – упогебія крихітна Upogebia pusilla і медична п’явка Hirudo medicinalis (табл. 31.2.1) і 2 види занесені до Червоної книги Чорного моря – U. pusilla і двостулковий молюск Solen vagina
Keywords: водні безхребетні; десятиногий рак; Upogebia pusilla; медична п’явка; Hirudo medicinalis; двостулковий молюск; Solen vagina