Механіка. Молекулярна фізика та термодинаміка: збірник якісних задач - Зикова, К.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona; Шишкін, Г. (Бердянськ: БДПУ, 2019)
У посібнику наведено перелік якісних задач за основними темами розділів «Механіка», «Молекулярна фізиха» та «Основи термодинаміки». Особливу увагу приділено розкриттю фізичного змісту основних законів, явищ і понять. До посібника включено деякі завдання з задачників середньої школи, а також ряд завдань, методично цікавих і доступних для учнів, із збірок для вищої школи
Keywords: посібник; механіка; молекулярна фізика; термодинаміка