Синтез та формалізація технологічних схем приготування комбікормів на малогабаритних комбікормових установках - Діордієв, В. Т.; Кашкарьов, А. О.; Diordiev, V.; Kashkarov, A. (My University, 2008)
UK: Запропоновані рекомендації для синтезу технологічних ліній малогабаритних комбікормових установок та побудови алгоритму керування ними на основі мереж Петрі. EN: Recommendations for synthesis technological lines small-sized mixed-fodder installations and generation algorithm management on the basis of networks Petri.
Synthesis and formalization technological lines for preparation mixed fodders on small-sized mixed-fodder installations
Keywords: малогабаритна комбікормова установка; синтез технологічних схем; моделювання системи управління; мережі Петрі; ієрархічна структура; множина; синтез; аналіз