До проблеми захисту інформаційних систем - Мірошниченко, Микола Юрійович; Мирошниченко, Николай Юрьевич; Miroschnychenko, Mykola (My University, 2021)
UK: Сьогодні інформаційні ресурси набуваються важливого значення у розвитку економіки, суспільства, держави тощо. Підтримка інформаційного середовища в актуальному та працездатному стані є важливим завданням, що повинно вирішуватися на підприємстві. Тому актуальним питанням є забезпечення належного захисту інформаційних систем та інформації, що в них зберігається та обробляється. RU: Сегодня информационные ресурсы приобретают важное значение в развитии экономики, общества, государства и т. д. Поддержание информационной среды в актуальном и работоспособном состоянии является важной задачей, которая должна решаться на предприятии. Поэтому актуальным вопросом является обеспечение надлежащей защиты информационных систем и хранящейся и обрабатываемой информации. EN: Today, information resources are becoming important in the development of the economy, society, state and more. Maintaining the information environment in an up-to-date and operational state is an important task that must be addressed at the enterprise. Therefore, the urgent issue is to ensure proper protection of information systems and information stored and processed in them.
К проблеме защиты информационных систем
To the problem of information systems protection
Keywords: захист інформації; інформаційні системи; безпека даних; защита информации; информационные системы; безопасность данных; information protection; information systems; data security