Ринок агрострахування в Україні: стан та перспективи розвитку - Яцух, Олена Олексіївна; Яцух, Елена Алексеевна; Yatsukh, Olena (Мукачівський державний університет, 2016)
UK: У даній статті визначається сутність та необхідність агрострахування для сільськогосподарських товаровиробників. Визначається роль держави у процесі організації агрострахування в Україні. Під час написання статті проводиться оцінка сучасного стану ринку агрострахування в Україні та визначаються перспективи його подальшого розвитку. EN: The essence and necessity of agricultural insurance for agricultural producers have been defined in this article. The state's role in the organization of agricultural insurance in Ukraine has been determined. The assess of current state of agricultural insurance market in Ukraine have been conducted and its future prospects have been determined when writing article.
Agroinsurance market in Ukraine: condition and prospects of development
Keywords: агрострахування; сільськогосподарські ризики