Біохімія плодів та овочів: навч. посібник - Євлаш, В. В.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Павлоцька, Л. Ф.; Скуріхіна, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; et al. (My University, 2019)
Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості.
Keywords: ферменти; мінеральні речовини; вітаміни; ліпіди; органічні кислоти; вуглеводи; амінокислоти; білки