Підвищення ефективності процесу змішування та навантаження органомінерального компосту із обґрунтуванням параметрів навантажувача-змішувача для товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Україна» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Інува, Самсон (ТДАТУ, 2021)
В дипломній роботі вирішені наступні завдання: проаналізовано існуючі засоби механізації для приготування компосту, досліджено конструктивно-технологічну схему навантажувача-змішувача, визначено основні параметри та режими роботи інноваційного навантажувача-змішувача органтмінерального компосту, досліджені основні кінематичні показники для гвинтозубого робочого органу, які враховують конструктивні особливості, проведено економічну оцінку розроблюваного устаткування для приготування органомінерального компосту.
Keywords: змішування; органомінеральний компост; навантажувач-змішувач; гвинт; якість компосту