Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання. Технічні науки. Вип. 24, Т. 3 - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно технічного персоналу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Proceedings of Tavria state agrotechnological university. Technical sciences. Issue 24, v. 3
Keywords: галузеве машинобудування; sectoral machine building; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; electrical power engineering; electrical engineering and electromechanics; food technologies; харчові технології; комп'ютерні науки; computer sciences