Жанрово-мовленнєва характеристика англомовного мікроблогу - Просіна, К. М. (My University, 2017)
UK: У статті розглядається жанрова характеристика та тематичні особливості англомовного мікроблогу. EN: The article deals with the genre characteristics and the thematic features of the English microblogging.
Keywords: англомовний мікроблог; Інтернет комунікація; соціальна мережа; Twitter повідомлення; тематична класифікація; English microblogging; Internet communication; social network; twitter message; thematic classification