Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів - Буднік, Є. О.; Волохата, Л. В.; Руснак, Р. А.; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym (ТДАТУ, 2020)
Після теплової обробки в результаті втрати води випечені вироби мають меншу масу в порівнянні з масою виробів до випікання. Використання яблучного порошку дозволило отримати продукт з поліпшеними показниками якості, високими органолептичними характеристиками, підвищеною харчовою цінністю.
Keywords: харчування; бісквітне тісто; напівфабрикати; вологість тіста; яблучний порошок