Дослідження струмового навантаження асинхронного двигуна - Попова, Ірина Олексіївна; Popovа, Iryna (London : 2025, 2025)
В статті досліджено залежність фазного струму асинхронного двигуна з короткозамкненим ротором від конструктивних параметрів: активних та реактивних опорів обмотки статора та ротора, прикладеної напруги до затискачів, швидкості обертання вала і ковзання, двигуна.
Keywords: асинхронний двигун; фазний струм; напруга; схема заміщення; ковзання