Урожайність пшениці та погода - Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia (My University, 2021)
Проведений аналіз погодних умов за 2010-2019 рр. на врожайність пшениці озимої свідчить, що в допосівний період на формування майбутнього врожаю найсуттєвіший вплив мають коефіцієнти зволоження за липень і серпень.
Keywords: степова зона України; озима пшениця; ризиковане землеробство; зерно; врожайність; статистична модель врожайності пшениці; зволоження; погода