Звітність зі сталого розвитку в сучасному світі - Мацола, Ю. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Зростаюча глобальна усвідомленість екологічних, соціальних та економічних викликів зумовлює необхідність інтеграції принципів сталого розвитку в бізнес-практику, що стає ключовим фактором довгострокової конкурентоздатності.Звітність зі сталого розвитку є важливим інструментом для демонстрації внеску компаній у досягнення ЦСР ООН та інших цілей, підвищуючи їхню прозорість та підзвітність.
Keywords: сталий розвиток; тенденції розвитку; ведення бізнесу