Вдосконалення фінансово-кредитного забезпечення малого бізнесу в сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Черкас. держ. технолог. ун-т., 2010)
Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету: наук. фах. видання / Черкас. держ. технолог. ун-т. - Черкаси, 2010. - Вип. 25. - С. 268-273.
Keywords: малий бізнес; фінансово-кредитне забеспечення