Навчальні видання викладачів ТДАТУ у колекціях репозитарію за 2024/2025 роки: віртуальна виставка - Ломейко, Наталя Григорівна (Запоріжжя : НБ ТДАТУ, 2025)
UA: Віртуальна виставка «Навчальні видання викладачів ТДАТУ в колекціях репозитарію за 2024/2025 роки» презентує добірку актуальних навчальних посібників, підручників та конспектів лекцій, створених науково-педагогічними працівниками ТДАТУ. Видання охоплюють широке коло спеціальностей: інженерію, економіку, туризм, екологію, бізнес та гуманітарні дисципліни. Зібрані матеріали призначені для здобувачів вищої освіти, сприяють ефективному засвоєнню навчальних програм, розвитку практичних навичок і формуванню фахових компетентностей.
Keywords: навчальні видання; навчальні посібники; підручники; конспекти лекцій; електронні ресурси; науково-методична діяльність