Технології розробки та проектування інформаційних систем: методичні вказівки до виконання курсової роботи - Шаров, Сергій Володимирович; Зінов’єва, Ольга Геннадіївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
Курсова робота з дисципліни «Технології розробки та проектування інформаційних систем» спрямована на поглиблене дослідження процесів проектування та розробки інформаційних та експертних систем в певній наочній області, надбання практичних навичок ефективного використання сучасних методів штучного інтелекту та відповідного програмного забезпечення, що необхідно фахівцям з інформаційних технологій для виконання своїх професійних обов’язків. Методичні вказівки містять рекомендації щодо структури, оформлення змісту курсової роботи, правильного використання джерел з дотриманням принципів академічної доброчесності, порядку виконання та захисту курсової роботи тощо.
Keywords: оформлення змісту курсової роботи; порядок виконання та захисту курсової роботи