Збереженість томатів за різних погодних умов - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina (My University, 2014)
UK: Досліджено вплив погодних умов на основні показники збереженості томатів. Встановлено зростання стресорності кліматичних показників: термічного та водного режимів.
Сохранность томатов при разных погодных условиях
Keywords: томати; плоди томату; зберігання; урожайность; якість; природна втрата маси; погодні фактори