Земельний кадастр і аналіз проекту використання земель Грузької сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області (25ГЗД007000000ПЗ) : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Бакалавр» : спец. 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія та землеустрій» - Запороженко, Кирило Геннадійович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Мета роботи забезпечення систематизації і організації інформації про земельні ресурси з метою їхнього ефективного управління та використання. Ця робота присвячена вивченню земельного кадастру і аналізу проекту використання земель з метою покращення управління та раціонального використання земельних ресурсів. Основні напрямки дослідження включають збір і систематизацію географічних даних про земельні ділянки, створення цифрового кадастру з точним визначенням власників та призначення земель, оцінку їх придатності для різних видів використання. Дослідження також охоплює екологічний моніторинг і визначення впливу використання земель на довкілля. Результати роботи дозволять розробити рекомендації для оптимального розвитку території та забезпечення сталого використання земельних ресурсів.
Keywords: земельний кадастр; географічні інформаційні системи (ГІС); межі земельних ділянок; призначення земель