Інгібування амонійним азотом виробництва метану з перепелиного посліду - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (Мелітополь: ФОП Однорог Т.В., 2019)
UK: Метанове бродіння перепелиного посліду є ефективним способом його утилізації, що дозволяє отримати біогаз, високоякісне органо- мінеральне добриво та покращити стан навколишнього природного середовища. EN In this work an analysis of theoretical studies of inhibition by ammonium nitrogen of the production of methane from bird droppings is given.
Keywords: метанове бродіння; утилізація; біогаз; мінеральне добриво; ammonium nitrogen; methane; litter; anaerobic microorganisms; fertilizer; dry matter; ammonia; methanogenesis