Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 16, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства.Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: планетарная гидромашина; распределитель; золотник; торцевая поверхность; гідравлічна мережа; структурний елемент; метод Байєса; надійність; розподільна система; витискувальна система; вихідні дані