Розробка програмного забезпечення для моделювання поверхонь технічних виробів - Барановський, Д. В.; Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen (ТДАТУ, 2018)
Метою роботи є розробка програмного забезпечення для автоматизації створення моделей функціональних поверхонь складних технічних виробів.
Keywords: CAD-система; КОМПАС; CAD-пакет; програмування Delphi; CAD-модель