Інноваційні цифрові технології у банківській сфері - Косторной, Сергій Володимирович; Kostornoi, Serhii; Парапанов, О. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В сучасних умовах для забезпечення конкурентоздатності банку необхідним є активне впровадження інновацій, зокрема в напрямку діджиталізації банківських послуг, що сприятиме розширенню клієнтської бази, збільшенню доходів, зменшенню витрат, прискоренню операцій.
Keywords: банкінг; біометричні технології; інновації