Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні - Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona (My University, 2013)
Uk: Досліджувався вплив двох способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни товарних якостей плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні. En: Influensethe of two ways of the postgathering processing by preparations of a natural origin on commodity properties changes of pear Dikanka zimova fruits after long storage are. Ru: Исследовалось влияние двух способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на изменение товарных качеств плодов груши сорту Деканка зимняя при длительном хранении.
Influensethe of the postgathering processing by natural on the output of standart production of pear Dikanka zimova fruits at long storage
Влияние способов послеуборочной обработки природными антиоксидантами на выход стандартной продукции плодов груши сорта Деканка зимняя при длительном хранении
Keywords: плоди; антиоксиданти; зберігання; екстракт сосни; лецетин; гліцерин