Вплив eкзoгeннoгo тoкoфeрoлу нa фoрмувaння врожайності гoрoху посівного. - Кoлecнікoв, Максим Олександрович; Пащенко, Юлія Петрівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Південний степ України відноситься до зони ризикованого землеробства та характеризується рядом несприятливих абіотичних факторів, які знижують врожайність сільськогосподарських культур. Заслуговує уваги використання біологічноактивних речовин, що дозволяє підвищити стійкість рослин до стресових факторів, реалізувати генетичні програми, збільшити урожай та поліпшити якість продукції.