Особливості організації міжнародної туристичної діяльності в туристичному агентстві «Навколо світу» - Кривошей, А. Е.; Демко, Валентина Сергіївна; Демко, Валентина Сергеевна; Demko, Valentyna (My University, 2019)
Розвиток туризму відіграє важливу роль у вирішенні соціальних проблем держави. В багатьох країнах світу саме за рахунок туризму створюються нові робочі місця, підтримується високий рівень життя населення, створюються передумови для поліпшення платіжного балансу країни. Розвиток сфери туризму сприяє підвищенню рівня освіти, вдосконаленню системи медичного обслуговування населення, впровадженню нових засобів поширення інформації тощо. Туризм безпосередньо впливає на соціальне, культурне й економічне життя держави
Keywords: туризм; розвиток туризму; менеджмент; навички спілкування з клієнтами