Способи водопідготовки і методи очистки води - Левадній, Д. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Проведено аналіз способів водопідготовки і методів очищення питної води, надано коротку характеристику кожного з розглянутих способів, описано механізм впливу з метою одержання води високого ступеню очищення практично з будь-якого джерела водопостачання.
Keywords: очищення води; водопостачання; освітлення води; реагентне освітлення; зворотний осмос; фільтрування; знезараження води; пом’якшення води; іонування