Методика побудови твердотільних моделей різенарізальних інструментів із використанням гібридного моделювання - Супрун, Максим Володимирович (ТДАТУ, 2021)
Перевагою стратегії твердотільного моделювання в порівнянні з поверхневим є менша кількість операцій, необхідних для створення плашки. Скорочення тривалості моделювання в цій стратегії досягається за рахунок використання операції «Створити виріз» для формування кутового паза і операції «Отвір» для створення різьбової частини плашки, а також відсутність потреби у використанні великої кількості локальних систем координат.
Keywords: CAD-система Power Shape; гібридне моделювання; побудова твердотільної моделі плашки